неделя, 16 август 2015 г.

The Amazon's curse - Gena Showalter

 КНИГА ПЕТА ОТ ПОРЕДИЦАТА „ATLANTIS“

Рейтинг:

  Пета и последна книга, която е по-скоро като новела. Проверих на доста места и установих, че я има само в електронен вариант, както и в онази комбинирана книга от Лордовете, Into the Dark, и е едва около четиридесетина страници. Твърде малко бих казала, но ако беше повече самата история би била лаконична и би си загубила желания ефект. Понеже има съвсем няколко издания като самостоятелна книга, корицата явно е направена просто, за да има такава. Тази е твърде..обикновена.
  След онази игра на боговете вампирът Зейн и амазонката Нола са наказани и дори може би прокълнати, или поне тя, както се вижда и по заглавието. Но любовта им е ключът към всичко и точно чрез нея успяват да развалят това "проклятие", за да могат да бъдат заедно. Прочетох я твърде набързо, нямах никакво време, но въпреки всичко не ми попречи да ми хареса и да ѝ се насладя изцяло.
  Зейн е герой, който е претърпял не по-малко от своя крал, Лейъл, и това, което сега го е сполетяло заради глупавата игра е толкова ужасно. А и Нола също има някои болезнени спомени, което ги прави идеални един за друг.
  Спомням си, че най-напред бях видяла тази книга и то в Into the Dark, където срещнах преди всичко името Зейн, което нямаше как пък да не свържа с друг човек, което пък от своя страна ме заинтригува още повече.
  Малка, но достатъчно интригуваща и изпълнена с преживяванията на героите, към които няма как да не сте запленени. Наистина я препоръчвам.

Няма коментари:

Публикуване на коментар