събота, 18 април 2015 г.

Бъдете силни 365 дни в годината - Деми Ловато

Рейтинг:

  Тази книга ми я подари една приятелка за по-миналата Коледа, всъщност когато я пуснаха от Егмонт, но вече не си спомням коя година бе това. Смятам, че книгата е много поучителна и съдържа доста полезни съвети. Корицата е много красива и надписите заедно с пеперудите са направени страхотно на книжния вариант. Дебела е, но не може да се каже, че има чак толкова много текст, защото има страница за всеки един ден от годината и това прави 365, плюс още някои други неща заедно с по една празна, на която е само месецът и ето ги близо 400.
  В нея Деми разказва откровено и за своя най-тежък период когато е била зависима и в депресия. Справила се е с това благодарение на много неща. В книгата има множество цитати на известни личности, които са едновременно мотивиращи и вдъхновяващи. Както тя сама казва „Промени мислите си, промени живота си.” Определено, за да променим живота си, първо трябва да променим и мислите си.
  Не мисля, че книгата е само за феновете на Деми. Това не е чиста нейна автобиография и според мен си заслужава да се прочете. Затова наистина я препоръчвам на всеки.

„Бъдете силни” е книга за всеки един от нас, навсякъде, по всяко време. Това е книга за пътуването към себе си, за вдъхновението и за причините, които ни дават сила да посрещнем всеки следващ ден с усмивка.

  В нея са разкрити едни от най-честите проблеми, пред които се изправяме, особено по-младите като нас, тинейджърите: нехаресването на външния ни вид, теглото и ръста ни, тормоз в училище и много други.

Няма коментари:

Публикуване на коментар